Nasi Minyak - Indisch eten!: <b>Nasi Minyak</b>: romige rijst met kruiden |
Indisch eten!: <b>Nasi Minyak</b>: romige rijst met kruiden Posted: 31 Jul 2014 08:15 AM PDT Nasi Minyak wordt vooral op Sumatra en in Maleisië gegeten. Het gerecht heeft Arabische invloeden en bestaat uit rijst die in boter wordt gebakken met kruiden en pandan en daarna gekookt. Ingrediënten: * De hoeveelheid water is afhankelijk van de hoeveelheid rijst en de soort rijst en daar moet je mee experimenteren. Gebruik liever eerst iets minder water, voeg dan de rijst en santen toe. Mocht er niet genoeg water zijn dan voeg je extra water toe tot de rijst een vingerkootje onder water staat. Bereiding: * Tip: Voeg een handje rozijnen toe tijdens het koken. Rubriek: rijstgerechten VIDEO NASI MINYAK |
You are subscribed to email updates from "nasi minyak" - Google Blog Search To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
No comments:
Post a Comment